BvM Administraties

Over BvM Administraties

BvM Administraties is er voor MKB-bedrijven en particulieren. Wij bieden financiële-, administratieve- en fiscale dienstverlening in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om ondersteuning bij het aanvragen van Toeslagen of aangifte inkomstenbelasting voor particulieren, het voeren van de gehele financiële administratie van uw onderneming, het opstellen van rapportages zoals Jaarrekeningen of een adviesgesprek op maat, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor nadere toelichting omtrent de diensten van BvM Administraties verwijzen wij u graag naar het onderdeel “Particulieren” of “Zakelijk” op deze website.

BvM Administraties juicht het uiteraard toe als mensen de stap naar het zelfstandig ondernemerschap maken. Wij richten ons dan ook uitgebreid op de groep starters en leiden ze graag door de wirwar van regelgeving op gebied van belastingen en helpen bij financieringsvraagstukken, inrichting van de administratie en alle andere zaken die erbij komen kijken als een nieuwe onderneming opgericht wordt. Zie ook het onderdeel “Starters” op deze website.

Boy van Mourik

Boy van Mourik is de eigenaar van BvM Administraties. Zijn doel is om administratie voor elke ondernemer leuk en betaalbaar te maken. Gedurende zijn opleiding tot bedrijfsadministrateur is hij begonnen aan het avontuur wat een eigen bedrijf met zich mee brengt. En met veel plezier.

Boy is een zeer proactieve boekhouder die met je mee denkt in plaats van alleen maar het invoeren van de factuurtjes.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. BvM Administraties nodigt u graag uit voor een geheel kosteloos en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Onder het genot van een heerlijke kop koffie, kunnen wij samen kijken wat BvM Administraties voor u kan betekenen.